طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
۲. گردوها را در مخلوط کن کاملا خرد کرده و در یک کاسه با شکر قهوهای و کره ذوب شده ترکیب کنید. این مخلوط را ته قالب کاملا فشار دهید.
۳. به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزید و سپس اجازه دهید کاملا سرد شود.
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
۲. گردوها را در مخلوط کن کاملا خرد کرده و در یک کاسه با شکر قهوهای و کره ذوب شده ترکیب کنید. این مخلوط را ته قالب کاملا فشار دهید.
۳. به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزید و سپس اجازه دهید کاملا سرد شود.
۴. خرمالوها را با پنیر خامهای، یک و یک چهارم پیمانه شکر، سه چهارم پیمانه خامه ترش، دارچین و زنجبیل در مخلوط کن ترکیب کنید تا کاملا یک دست شود. تخم مرغها را اضافه کنید و دوباره کاملا ترکیب کنید. مخلوط را روی پوسته گردویی سرد شده بریزید.
۵. به مدت ۶۰-۷۵ دقیقه در مرکز فر بپزید.
۶. وقتی مخلوط در حال پخت است، یک و یک چهارم پیمانه خامه ترش، سه قاشق غذاخوری شکر و وانیل را با همزن ترکیب کنید. کاملا روی چیزکیک پخش کنید و ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر بگذازید. اجازه دهید کاملا سرد شود، ظرف را با فویل آلومینیومی پوشانده و ۴ تا ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.
کوکی خرمالو
مواد لازم
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲. شکر و روغن را با هم ترکیب کرده و سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، میخک، دارچین و جوزهندی را با هم الک کنید و با قاشق داخل مخلوط کرمی شکر بریزید و هم بزنید.
۴. کشمش، گردو، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و خرمالو را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵. سینی فر را چرب کنید و خمیر را در اندازههای یک قاشق چایخوری پر داخل سینی بریزید. ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید و سپس اجازه دهید سرد شود.
مربای خرمالوی فریزری
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط، پوره خرمالو، شکر، آبلیمو، پوست پرتقال و جوزهندی را ترکیب کنید. به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید یا تا وقتی کمی غلیظ شود.
۲. مواد را داخل شیشههای تمیز ریخته و درشان را محکم ببندید و در فریزر بگذارید.
کیک آپساید داون خرمالو
مواد لازم برای روی کیک:
مواد لازم برای کیک:
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و قالب کیک را چرب کنید.
۲. مارگارین و شکر قهوهای را داخل قالب ریخته و آن را داخل فر داغ بگذارید تا شکر ذوب و حبابی شود (حدود ۵ دقیقه). قالب را از فر درآورید و خرمالوهای ورقه شده را کف قالب کیک بچینید.
۳. کره و شکر را با همزن برقی در یک کاسه بزرگ بزنید تا روشن و پف کرده شود. رنگ آن باید کاملا روشن شود. خرمالوها را هم اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه دیگر، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوزهندی و میخک را الک و مخلوط کنید. به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط خرمالو و شکر اضافه کنید و کاملا هم بزنید. خمیر سفت خواهد شد. حالا گردو و پوست لیمو را اضافه کنید.
۴. خمیر کیک را به صورت یکنواخت روی خرمالوهای ورقه شده بریزید و قالب را به فر برگردانید. آنقدر بپزید تا خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون بیاید (حدود ۳۰ دقیقه). به مدت ۱۰ دقیقه قبل از برگرداندن کیک داخل بشقاب، اجازه دهید سرد شود.
مافین خرمالو و موز
مواد لازم:
۱. دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و شش قالب مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۲. خرمالو و موز را با هم در یک کاسه ترکیب کنید. سه چهارم پیمانه شکر، روغن نارگیل، تخم مرغ و وانیل را به نوبت اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدام خوب ترکیب کنید.
۳. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم در یک کاسه جداگانه الک کنید. مخلوط آرد را با قاشق در مخلوط موز بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. هر فنجان مافین را تا سه چهارم با خمیر پر کنید.
۴. یک قاشق غذاخوری شکر و دارچین را در کاسه ترکیب کنید و روی خمیر بپاشید.
۵. خمیر را در فر بپزید تا وقتی که خلال دندان از مرکز مافین تمیز بیرون بیاید (حدود ۱۸ تا ۲۳ دقیقه)/// منبع : برترین ها