اندازه | |
کره | 150 گرم |
پودر قند | 150 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
آرد شیرینی پزی | 200 گرم |
نوروز 96 را همراه با بهترینها و با هنر خود آغاز کنید. منوی شیرینیهای نوروزی بهترینها را از دست ندهید:
نوروز امسال خودتان شیرینیهای عید را بپزید1. کره رو از یک ربع قبل بذارید توی دمای محیط تا نرم بشه. روی حرارت نذارید تا کاملا ذوب بشه. تنها کافیه که نرم و قابل هم زدن شده باشه. بعد 30 ثانیه ای با همزن بزنید تا یک دست بشه. بعد پودر قند رو الک کنید و اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش روشن (کرم رنگ) و بافتش کاملا یک دست بشه.
2. حالا تخم مرغ و وانیل رو با هم با چنگال میزنیم و به موادمون اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم تا کاملا یک دست و پفی بشه. بعد هم همزن رو میذاریم کنار و آرد رو الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم. کمی که سفت شد میتونید از دستتون برای مخلوط کردن استفاده کنید. دقت کنید که شلی و سفتی خمیر بستکی به قالبی داره که استفاده میکنید. مثلا اگر از قیف استفاده میکنید کمی شل تر باشه بهتره. در هر صورت اگر احتیاج بود میتونید آردش رو کم و زیاد کنید. این رو هم در نظر داشته بشید که آرد بیش از حد به خورد مواد ندید تا شیرینی خوشمزه تری داشته باشيد
3. بعد هم بذارید روی کاغذ روغنی و در فر از قبل گرم شده و وقتی روش کمی طلایی شد از فر خارجش کنید و بذارید سرد شه و بعد توی ظرف بچينيد
نوش جان
منبع: لذت آشپزی